Wie ben ik

fotoIk ben Marcel Exel geboren ( 02-03-1965 )en getogen in Emmen

 • Vanaf 1993 heb ik kennisgemaakt met de levensfilosofie van het Boeddhisme. Het heeft mij vele inzichten gegeven hoe ik in het leven wil staan. Dagelijks probeer ik dit toe te passen en met succes
 • Een groot respect voor alles wat leeft, een nog steeds groeiend mededogen en de liefde voor alles wat leeft houden mij dagelijks bezig
 • Door mijn eigen levenservaringen, het veel lezen van boeken van verschillende overtuigingen, zienswijzen en andersdenkenden, ben ik geworden zoals ik nu in dit leven sta. Elke dag krijg ik de kans om te groeien
 • Ik sta met beide benen op de grond en weet wat het leven mij te bieden heeft
 • Ik dank mijn ouders, die mij liefdevol hebben grootgebracht met alle facetten van het leven. Zij hebben mij de basis gegeven om te blijven geloven in relaties waarin onvoorwaardelijke liefde aanwezig is.
 • Februari 2015 ‘Pure Analysing’ voor Therapeuten, Masters etc. Het annyliseren/onderscheiden van de soorten negatieve energieën. Het kunnen zien/invoelen waar deze energieën op het lichaam zich hebben geconcentreerd, voornamelijk op de chakra’s. Het percentueel kunnen bepalen van de aanwezige negatieve energieën. Hiermee krijg je inzicht en herken je de symtomen. Spiritueel Centrum by Rose in Lonneker

En ik dank iedereen, niemand uitgesloten, voor alle ervaringen die mij gevormd hebben en voor alle contacten waar uit ik zal blijven leren en groeien. Liefde, respect en vertrouwen zijn voor mij de belangrijkste bouwstenen.

Profiel

 • Rustig, empatisch, spiritueel
 • Heldervoelend, helderhorend, helderwetend
 • Respectvol behandel ik vertrouwelijke informatie
 • Voor alle geloofsovertuigingen heb ik respect
 • Anders denkenden hebben recht op een respectvolle behandeling
 • Mijn plaats is niet boven, niet onder, maar naast en tussen de mensen
 • Ik geloof in vorige levens

Jozef Rulof is mijn geliefde schrijver van wie ik vele boeken gelezen en in bezit heb. O.a. Het Ontstaan van het Heelal, Een Blik in het Hiernamaals, Zij die terugkeerden uit de dood, Geestelijke Gaven, De Kringloop der Ziel e.a